Web-Design-Brasov-4

Servicii

Web-Design-Brasov-4

Serviciile noastre constau în acordarea de suport tehnic de specialitate pe baza solicitărilor dumneavoastră exprimate sau stipulate într-un contract de service.

Service-ul nostru IT se ocupă de:

Software: instalare/dezinstalare programe, asistență software, optimizări, devirusări, dezinstalari, remediere bug-uri, detectare și ștergere virus/spyware.

Hardware: prelungirea duratei de funcționare a echipamentelor (imprimante, stații de lucru, servere, copiatoare, telefoane s.a.) prin monitorizarea periodică și asigurarea funcționării acestora la parametrii optimi. În cazul defecțiunilor ne asumăm obligația de a prelua echipamentul defect și repararea acestuia de către service-ul nostru sau al partenerilor. Pentru situațiile în care reparația nu este posibilă sau nu este indicată, tehnicienii noștri vă pot acorda asistența în achiziționarea unui echipament de schimb care să corespundă cerințelor și bugetului dumneavoastră.

AVANTAJELE UNUI ABONAMENT DE SERVICE

  • optimizarea timpului de lucru al angajaților prin eliminarea timpilor morți și funcționarea optimă a echipamentelor
  • creșterea productivității
  • beneficiați de o paletă largă de activități de suport și service calculatoare: diagnoză, consultanță, mentenanță, reparații
  • beneficiați de know-how-ul unei echipe de profesioniști cu o vastă experiență în activitați dintre cele mai variate
  • disponibilitate prelungită și personal dedicat, gata oricând să răspundă fiecarei solicitări într-o manieră placută și profesionistă

Noi vă putem oferi soluții eficiente atât economic cât și logistic. De la consultanță până la livrare, instalare și mentenanță, putețiwebsite-template-renumit.ro (4)apela la noi când doriți să achizitionați imprimante, multifuncționale sau consumabile pentru cele deja existente.

Deasemenea suntem specializați în soluții fiscale complete pentru orice tip de magazin sau restaurant. Garantăm funcționarea optimă a oricarui magazin.

Pentru că ne pasă de timpul clienților nostri și pentru rapididatea rezolvării problemelor, ne ocupăm noi de întocmirea dosarului necesar la ANAF pentru obținerea numarului fiscal al casei de marcat

Programarea produselor în casa de marcat, instruirea vânzătorului, suportul tehnic și reparațiile post garanție sunt asigurate în baza unui contract de prestări de servicii încheiat la achiziția casei de marcat.

Pentru că există situații în care  nu putem intervenii imediat la solicitările dumneavoastră vă punem la dispoziție si următoarele numere de telefon pentru suport tehnic : 0255-210285, 0255-224949 sau 072387587

Contactează-ne:

Please leave this field empty.